Træning

Træning for børn og unge

Der gennemføres træning for børn og unge i alderen 9-15 år hver torsdag kl. 16.30-19.00 i sejl sæsonen, som er fra maj til efterårsferien. Om vinteren mødes vi en gang om måneden i klubhuset i Søpavillonen.

Der trænes i at sejle optimistjoller, samt i vores wayfarejolle, som kan have 3-4 børn og en træner ombord.

Børn under 16 skal have en forælder med første gang. Vi anbefaler, at man kan svømme 150 meter, men det er ikke et krav.

Medbring gummistøvler, regntøj og skiftetøj – selvom vi satser på, at der ikke bliver brug for det. Klubben har våddragter og svømmeveste.

De første par gange er træningen gratis. Hvis du så synes, dette er noget for dig, skal der udfyldes tilmeldingsskema enten ved træningen eller her på siden.

Om træningen:
Vi hjælpes med at gøre jollerne klar til sejlads, og sejlerne finder den båd de skal sejle i. Inden vi tager ud på søen samles vi og gennemgår dagen træning, samt snakker om vindforhold.

Træningen varierer mellem sejlads på baner og mere fri sejlads, hvor sejlerne kan være på hele søen. Trænerne er på vandet i gummibåde, hjælper sejlerne undervejs.

I sommerperioden er der efter oprydning ofte dømt store badedag, og det er svært at få børnene op af vandet igen.

Er vejret rigtigt dårligt, gennemføres der teori i klublokalerne – er vejret godt, så sker det, at vi griller sammen efter træning.

Kajak- og løbetræning

Hver onsdag kl. 17 mødes voksne medlemmer og sejler kajak. Desuden aftaler gruppen ad hoc flere træningsdage i løbet af ugen.
Mød op og se om der er plads eller kontakt Finn på finn.h.hansen(@)gmail.com for at blive tilmeldt.

Følg med på facebooksiden for kajak her.